Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
service die boven alles uitstijgt.
zo fijn en deskundig vol passie geholpen door jullie medewerker (Tim) dat het daardoor voor mij al vast lag om mijn order bij jullie te plaatsen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Ik was op zoek naar een nieuwe tv.Heb via de live chat om inlichtingen gevraagd en na een 20 tal vragen en suggesties tot een overeenkomst gekomen.Groot voordeel is je kan je oude tv inruilen.uitsekende service en op tijd geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service.
Ik was op zoek naar een TV van rond de 1000 euro die smart en 4K moest ondersteunen. Na wat toestellen de testen van bekeken kwam ik bij de lg 55uh850v uit. Via kieskeurig kwamen jullie met nog 2 anderen als goedkoopste uit de bus. Ik zag dat jullie ook nog een exemplaar hadden die uit de verpakking was geweest en ik kreeg daar gewoon de volledige garantie op en voor 100 euro goedkoper. Ik bestelde deze en kon tot mijn verbazing als leverdatum nog de zelfde dag invullen wat ik ook gedaan heb. Helaas kwam hij die dag niet wat mij ook niet echt verbaasde, dus dacht morgen is ook goed. Maar helaas de volgende dag kwam er ook niets en heb contact opgenomen om te vragen wat er aan de hand was. Het toestel moest uit een ander filiaal komen werd mij verteld en zou over 2 dagen geleverd worden. Er werd mij gelijk een HDMI kabel aangeboden voor het misverstand wat ik sympathiek vond maar niet nodig. Ik dacht 100 euro korting niet moeilijk doen. Toen het toestel geleverd werd zag ik tot mijn verbazing dat het er een nieuw uit doos was. Wat daar de reden van was weet ik niet maar vond het geweldig. Vandaar dat ik zeer tevreden ben met deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en behulpzaamheid.
Werd zeer goed geholpen door een medewerker. Heb direct mijn bestelling geplaatst. Het bestelde was de dag erna al in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Complete service.
Zeer attente en competente verkoper die goed naar onze wensen luisterde. Goede uitleg en zeer prettige omgang. Vergat niet na te vragen over HDMI kabels, aansluiten aan huis, verzekering etc. Al met al een dikke pluim.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig en waardevol geholpen.
Via internet bij deze winkel uitgekomen. In eerste instantie wat wantrouwend gezien de naam van de winkel. Maar dat heb ik gelijk bij binnenkomst moeten bijstellen. Xxxx hielp ons en was erg enthousiast. Goede keuze kunnen maken. Als ik de volgende keer iets zou moeten aanschaffen dan is platte tv mijn eerste keuze!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en duidelijke service-prima afhandeling.
via Google gevonden-duidelijke aanbiedingen en snelle antwoorden en reactie per e-mail bevestigd.Ook bij de aflevering en de installatie was een goede afhandeling met enige goede adviezen door vriendelijke medewerker.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Toppie.
Goed geholpen door xxx. Hij heeft goed naar mij geluisterd en me niets opgedrongen. Hij heeft goed het verschil uitgelegd tussen verschillende apparaten zodat ik een juiste keuze kon maken. En ik ben blij met de door mij gekozen apparaten. Ik ben erg gevoelig voor hoe iemand over komt. Jim komt heel prettig en open over en denkt met me mee.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
In 1 woord geweldig.
Ben super vriendelijk geholpen en wij hebben duidelijk uitleg gekregen over de verschillen en mogelijkheden, winkel Utrecht , en onze nieuwe platte tv is op de afgesproken tijd geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Door de zeer scherpe prijzen kwam ik bij plattetv.nl terecht. Via de chat kreeg ik snel antwoord op mijn vragen. De volgende dag was mijn tv in huis en de dag daarna mijn soundbar (net na 18:00 bestelling afgerond). Zeer tevreden met mijn aankopen bij plattetv.nl.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige snelle service.
Via de livechat werd ik keurig geholpen en goed geïnformeerd. Zodoende heb ik een samsung televisie gekocht. De televisie overtreft alle verwachtingen. TOP
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Ruime keus en goed advies!.
Ik was opzoek naar een goede prijs/kwaliteit 4K tv. Via het zoeken op internet kwam ik bij plattetv.nl uit en na chat contact met een medewerker kwamen wij op een goede tv uit. Dit voelde al als een fijne behandeling. Stukken beter dan bijvoorbeeld de Mediamarkt waar zij alleen de duurdere tv's willen verkopen. Gisteren mijn tv opgehaald maar in de winkel toch nog even gevraagd om advies. Na de uitleg van de medewerker gaf hij aan misschien ook iets anders te hebben, maar deze was iets duurder maar dat lag bij mij, niks MOET. Na ook het verschil te mogen hebben gezien ben ik na een perfect advies voor de betere tv gegaan. Ik kende plattetv.nl niet maar ik raad deze winkel zeker aan!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, voordelige prijs.
Na goede ervaring in de winkel in Utrecht nu ook online wat besteld en informatie gevraagd via de chat. Vriendelijke behulpzame medewerker gesproken en een mooie deal gekregen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen in filiaal breda !!!.
Kwam rond half 6 de winkel binnen en werd netjes ontvangen zonder blikken die je buiten kijken aangezien het al richting sluitingstijd vordert, na de vraag of er een bepaald toestel op vooraad was bleek dit toestel niet vooraadig te zijn. De verkoper heeft samen met mij een toestel uitgezocht met soortgelijke ( betere zelfs ) specificaties, echter zat er natuurlijk wel een prijsverschil tussen het toestel waar ik voor kwam en het toestel wat we samen hadden bekeken die wel voorradig was. Geen probleem meneer ik ga even kijken wat ik met deze prijs kan en mag doen was het antwoord, en op enkele euros na kwam de prijs overeen met het toestel waar ik op binnen kwam. Dat is nog eens service met een hoofdletter S !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
goed mee te onderhandelen en goed advies.
goede showroom snelle reacties via internet en advies waar je wat aan heb. levering volgens afspraak uitstekend
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Minpunten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Heel goed geregeld!.
Ik had een hele set met audio/tv apparatuur die nog goed werkte. Zonde om weg te gooien, maar ik had zelf ook geen zin om er mee te gaan leuren. Nu heb ik er een prima inruilprijs voor gekregen. Verder waren de contacten, bezorging en uitleg goed verzorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige online afhandeling /winkelservice.
Mijn oordeel voor deze winkel /online is een tien met een griffel.gewoon geweldig.ben blij met aanbod wat zij mij geboden hadden.en ook correct hebben afgehandeld
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelheid & netheid.
Landelijk verspreid Snelle respons op mail uitstekende en klantvriendelijke houding van ALLE medewerkers
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top.
Duidelijke info, goede advisering over eventuele alternatieven, snelle levering, doen wat ze zeggen dat ze zullen doen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en persoonlijke benadering.
Via Google was ik op zoek naar een lcd-tv. De zoekmachine attendeerde me op PlatteTV.nl. Ik kwam op een keurige site met goede mogelijkheden om div. met elkaar te vergelijken. Nadat ik mijn keuze had gemaakt en een tv had besteld kreeg ik een persoonlijke aanbieding van een nieuwer (duurder) model, tegen dezelfde prijs.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
90
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |