Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Service en snelheid.
Nadat ik had gereageerd op een ' buitenkansje' kreeg ik de teleurstellende mededeling dat ik te laat was. Maar voor €100,- meer kon ik alsnog het gewenste toestel( Sony Bravia oled tv 55 inch) , maar dan nieuw, voor € 400,- minder aanschaffen dan bijv de Mediamarktprijs of de prijs die op de site van Platte Tv staa genoemd. . Dat leek me een goede deal en dat bleek het ook te zijn toen de tv de volgende dag reeds bezorgd werd. Een zeer goede hdmi kabel werd ook nog eens geleverd met aanzienlijke korting. Klein minpuntje was dat op het aankoopbewijs dat per mail was verstuurd niet stond wat ik had gekocht maar de vage term: ' persoonlijke aanbieding' . Hier heb je weinig aan als garantiebewijs. Na enig chatverkeer ( ook erg handig) kreeg ik direct een pdf'je met de juiste omschrijving van de aankoop. Prima service alweer. Een 9 dus, wat mij betreft.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top installatie service!.
Installateur heeft werkelijk keurig netjes en met grote zorgvuldigheid de nieuwe Samsung QLED TV geplaatst. Dit had ik nooit zelf kunnen doen. Ook de UPC box en PS4 werden weer netjes aangesloten, de TV optimaal ingesteld en de werking haarfijn uitgelegd. Zelfs de SONOS soundbar is optimaal geconfigureerd. Uitstekende service!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Philips Tv.
Wij zochten een andere tv, ze hebben ons goed geholpen en wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe Philips tv 55POS9002. Heel mooi scherp beeld, echt een aanrader. je krijgt er een goede service, en dat vindt ik belangrijk. deze winkel is een echte aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en snel in huis en niet duur.
Goede site mooi duidelijk met mooie aanbiedingen ben daarom ook blij met mijn nieuwe raceseat ga ik dan ook zeker van genieten
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Betere service en uitleg dan de concurrenten.
Een geweldige winkel. Verkoper neemt tijd voor je. En de kennis over de tv's is ongekend. Ben wezen kijken bij de concurrenten, Maar geloof mij maar dat deze in het niet vallen met PLATTE-TV. Over prijzen doen ze niet moeilijk Ze gaan zonder problemen mee. Heb nu dankzij Platte-TV een super tv.....Platter TV...... dankjewelk
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
LG oled65e7 gekocht voor een mooie prijs, via chat aangetoond dat de prijs elders goedkoper is en zelfde prijs meegekregen. Monteur S is langs geweest. Super aardige monteur. Heeft alles snel gemonteerd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer prettige duidelijk hulp via de chatt.
viel in eerste instantie tegen omdat wij een artikel bestelde en betaalde wat er niet meer was. Stond op de site op beperkte voorraad. Na een online aanbod voor een ander product en online verder zoeken zijn we met hulp van de chatt en een leuk aanbod tot een goede koop gekomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
klantvriendelijk , prijsbewust , uitstekende service ..
Door de inruilweken werd ik gemotiveerd om bij platte TV een nieuwe tv te kopen. En wij zijn er zeer tevreden over hoe alles is afgehandeld TOP. klantvriendelijk , prijsbewust , uitstekende service .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige en super snelle service.
Ik ken Philips tv gekocht volgende dag thuis Super snelle service ik ben zeer tevreden Ik raad aan iedereen plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service en een kundig advies.
Na heel veel zoekwerk op internet en vele malen gemaild te hebben met platte tv heb ik ook Justin besloten om een bepaald type tv te kopen mede door het kundige advies van hem.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Spullen worden goed ingepakt, dus weinig risico op beschadigen. Enkele vragen werden snel en vakkundig beantwoord.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Samsung Qled tv gekocht via de webshop en Zaterdag 3 Februari afgeleverd door Platte tv en geïnstalleerd perfect gedaan alles werkt goed ben zeer tevreden de connectbox van de Samsung tv werkt goed samen met de settopbox van KPN
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
Excellente service !.
Van het bestelde artikel was voldoende op voorraad, niet binnen no-time uitverkocht zoals bij een ander. Snelle levering en bij de vraag om een factuur incl. BTW zat deze binnen 2 minuten in mijn mailbox. Super service, klantvriendelijkheid op zijn best. Absolute aanrader en graag tot de volgende keer!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service. Bravo PlatteTV.NL.
Zeer scherpe prijzen. Prima kwaliteit TV,s Niets op aan te merken. Bravo.....Ga zo door, nogmaals Bravo.....
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
Een wereld van verschil!!.
Een nette opgezette winkel, waarbij wij deskundig hulp kregen om de keuze te vergemakkelijken in de keuze van een platte TV
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
Order wijziging.
Aangezien het model wat ik besteld had, niet meer geleverd werd. Heb ik een vernieuwde model gekregen voor dezelfde prijs. Echt top en goed afgehandeld mijn complimenten! Toppe service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies en snelle levering.
Goed online advies over welk multiroom systeem te kopen, concurrerende prijs en snelle levering. Erg tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
goeie service.
wij hebben een soundbar gekocht met boxen. goede uitleg hierover. en zeer schrepe prijs.er was niet allen hebben wat op gehaald in andere winkel en via de post.super geregeld
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
top.
wij hebben een sonos soundbar gekocht.super advies en super behandeld. niet alles binnen gewoon per post verstuurd. nu alles binnen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goed geïnformeerd, mooie prijs en gratis thuisbezorgd!.
Medewerker was goed op de hoogte van de verschillende opties op de verschillende modellen en nam ook de tijd om de vele mogelijkheden te laten zien in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  | 
10
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |