Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
"goede wijn behoeft geen krans".
Voor de aanschaf van Sonos Play1 als duo-box hebben we ruimschoots op internet gesurfd. Uiteindelijk kwamen we op de site van Plattetv.nl. Een correcte, zeer overzichtelijke site; voldoende informatie over de producten. En -zeker belangrijk- prijstechnisch een goede prijs. Na de bestelling heel erg snelle geleverd. Complimenten!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Service, Samsung 5670 direct vervangen Samsung 5690.
Samsung 5670 aangeschaft en bij thuiskomst bleek hij niet optimaal te werken. Terug naar platte TV in Breda,aldaar geconstateerd dat de werking inderdaad te wijten was aan een productiefout ? Is derect vervangen door een nieuwere: 5690. KLASSE !! Platte TV.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Alex, bedankt. De TV hangt perfect..
Blij met de duidelijke afspraken. Netjes en correct, geen haastwerk. TV hangt perfect aan de muur. Bedankt Alex en Jimmy
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service..
Zonder probleem 12 dagen gereserveerd. Laagste prijs. Uitgebreide informatie extra verzekering en service. Vriendelijke en deskundige medewerkers. TOP. Aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service..
Mooie winkel, vriendelijk personeel. Ondanks drukte wordt er voor de klant de tijd genomen die nodig is. Wat als klein minpuntje heeft dat je soms lang moet wachten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Buitengewone super service.
Heb direct contact gehad met Tim 1 van de online verkopers. Het was een bijzonder prettig gesprek en heb met Tim een superdeal kunnen afsluiten. Volgende dag om 12:00 uur de tv al in huis. En de tv is geweldig en voldoet aan alle verwachtingen. Ik ben een zeer tevreden klant. :)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Supervriendelijk en klantgericht.
Op aanraden van mijn broer op de website een tv uitgezocht, dus toen naar de winkel in Utrecht. Daar(boven) aangekomen, zag ik geen personeel. Rondje gelopen en gewacht, niemand. Nog een rondje gewacht en daar kwamen ineens drie man sterk aan. Geholpen door Danny, supervlot, had goed in de gaten welke tv ik moest hebben, een mooie pakketprijs aangeboden en ik stond zo weer buiten, waarbij Danny de tv keurig in de auto zette. Ik vond het top, maar een man zou waarschijnlijk langer over een aankoop willen doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen. Snelle reactie op vragen..
Wij hebben de tv online besteld en opgehaald in de winkel. Alles is heel soepel verlopen. Ook als je online vragen stelt krijg je heel snel reactie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Chat werkt prima, toch maar naar de winkel gegaan dat praat wat makkelijker. Daar hadden ze alle tijd en ben zeer prettig geholpen en kreeg een nette aanbieding voor mijn nieuwe LG OLED TV , wat een pracht TV !!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
super.
Top. Het beste kun je een bedrijf beoordelen aan de manier waarop het met onvolkomenheden omgaat. De levertijd van mijn bestelling van een LED-tv werd door een toeleverancier niet correct nagekomen. N.a.v. mijn navraag (via livechat) heeft PlatteTv mij onmiddellijk een andere tv voorgesteld welke wel uit voorraad leverbaar was . Deze TV betekende een aanzienlijke upgrade tov mijn bestelling. Deze werd zonder meerkosten correct geleverd. Daarom TOP.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede snelle reacties van de verkoopafdeling. Mooie deal gekregen. Site kan iets gebruiksvriendelijker.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
prima service.
prima service alles precies volgens afspraak verlopen, goed advies en zeer aantrekkelijk geprijsd, ik ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
Duidelijke website ,goed geholpen bij keuze van tv en van keuze over nieuwe bekabeling in verband met 4k.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede webshop. Live chat is een vondst! Je wordt hier vriendelijk en goed geholpen. Een pluim voor de bezorging en installatie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-10-2017
Totaalbeoordeling:
top service.
laatst was mijn afstandsbediening defect. Na een telefoontje werd ik geholpen om alle mogelijkheden van het defectzijn door te nemen. Helaas lukte niets. Zonder twijfel werd een nieuwe afstandsbediening per post verstuurd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geinstalleerd.
Zoiets moet je niet alleen doen. Hele klus. Danny heeft alles netjes en geduldig uitgepakt, neergezet en geinstalleerd en uitgelegd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen.
Fijn en prettig geholpen. Duidelijk en een aantrekkelijke deal kunnen bewerkstelligen. Alles volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden over plattetv.nl Nijmegen . Als ik weer een keer in Nijmegen kom ga ik er zeker weer langs. De koffie staat er klaar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Via de mail hebben we eerst contact gehad over een tv met daarbij goed advies. Duidelijke verkoper in de winkel we konden ook onze oude tv inruilen! Alleen toen we met de auto naar het magazijn gingen konden de 2 medewerkers de doos eerst niet vinden en vervolgens na lange tijd manoeuvreren pas uit het schap krijgen. Dat was minder, maar het is een perfecte tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Wij hebben onze tv gekocht in de winkel in Arnhem. Zeer klantvriendelijk personeel denken met u mee wat het beste is voor u. Onze formaat tv hadden ze in de winkel niet op voorraad maar werd door hun verzonden en we hebben onze tv netjes de volgende dag aan huis geleverd gekregen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en snelle levering!.
Ik heb voor deze shop gekozen omdat de prijs van de tv waar ik interesse in had goedkoper was dan elders. Ik had nog nooit van deze winkel gehoord maar nu dus wel. Een prima service en een snelle levering zorgen ervoor dat ik vaker bij deze webshop ga kijken voordat ik iets koop! En de tv is ook zo gaaf! Ben er hartstikke blij mee!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
91
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |