Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Voor deze winkel gekozen omdat ik mijn oude tv kon omruilen tegen een aannemelijk bod. Reviews van andere winkels vergeleken, daar kwam platte tv zeer gunstig uit. Mag wel duidelijker worden aangegeven dat bij omruil binnen de toegestane tijd voor een andere tv een eventuele extra garantieverzekering vervalt en een nieuwe eventueel moet worden afgesloten, in mijn geval is hier coulant mee omgegaan. Met name de service aan huis is op een geweldige manier uitgevoerd door de Hr.A Hij heeft ons op een snelle en adequate geholpen met uit, inpakken en installeren van de tv, mijn complimenten
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
HE-LE-MAAL TOP!!.
Onlangs naar platttv.nl filliaal doetinchem heen gegaan en ben super tevreden over de wijze waarop ik ben ontvangen en geholpen. bij binnenkomst wed ik al warm onthaald en voelde het al helemaal goed. Alle vragen wat ik had zijn naar mijn behoren uitstekend beantwoord en dat gaf mij het goede gevoel om hier mijn aankopen te doen. Ze weten hier wat ze verkopen en smeren jou niet zomaar iets aan, Ben naar alle tevredenheid geholpen en zou niet weten wat nog beter kon. Prima en duidelijk uitleg.Een aanrader voor iedereen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Tevreden klant!.
Ik heb een nieuwe tv aangeschaft, en kreeg ongevraagd per mail een beter aanbod. De chatfunctie op een zondagmiddag (!) werkte ook prima en de tv is netjes op tijd aangekomen. Hier dus een heel tevreden klant!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service van mensen die meedenken..
Na de bestelling van een LG tv kreeg ik een bericht dat dit een ouder model was en voor dezelfde prijs ook het nieuwe model kon krijgen. Daar ik wat specifieke wensen had en dit nieuwe model daar niet aan voldeed is er fantastisch door hun meegedacht en voorstellen voor een up2date tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Een dikke 10 voor de vriendelijkheid en service..
Zeer snelle afhandeling. Fijn, vriendelijk en helder mailcontact. Ruime mogelijkheden om contact met hun te onderhouden. Mail, telefonisch,en WhatsApp.. Voor ieder wat wils. Zeer ruim assortiment en mooie aanbiedingen. Het gevraagde product was niet meer leverbaar en ze kwamen met een nieuw zeer aantrekkelijk voorstel. Ik had even mijn twijfels omdat de naam mijn niet aansprak maar ik had het volledig mis.. Zeer prettige online winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Denken mee met klant.
Via live chat even wat specificatie door genomen en een bestelling geplaatst. Kreeg direct reactie via E-mail met het aanbod een nieuwer model met betere specificaties te kiezen voor dezelfde prijs. Dit was een goede deal en daar ben ik op in gegaan. De volgende dag werd de TV geleverd volgens afspraak. Prima Service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
zeer goeie service.
heb een tv aangekocht en ben bij plattetv.nl terecht gekomen omdat zij voor dit to toestel de goedkoopste waren. levering is correct gebeurt en toen ik s'avonds na installatie problemen had met het geluid , werd het probleem snel opgelost via livechat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle respons.
Snelle service en snel antwoord, helaas ontbrak er een onderdeel van de zending, maar dit is een dag later in goede staat ontvangen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Direct en snel tot mooie deal gekomen.
Via via op site Platte TV gekomen. Wat mij opviel waren de snelle reacties en hoe we snel tot een mooie deal zijn gekomen. Duidelijke uitleg erna wat en hoe er zou gaan gebeuren. Afspraken werden goed nagekomen. Volgende dag verzending en ontvangst.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en klantvriendelijk.
Snel geholpen en ze hielpen zelf met het dragen van de tv naar de auto. Advies was op maat en kreeg een scherpe prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Waanzinnig!.
Een goede service en altijd scherpe prijzen, daarom heb ik gekozen voor PlatteTV. Een TV gekocht waar ik ontzettend veel plezier aan ga beleven. Mocht er iets zijn met de tv dan weet ik dat ik uitstekende service krijg bij de mannen van PlatteTV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede ontvangst en goede service.
Ik ben bij deze shop terecht gekomen door de goede reviews die ik gelezen heb op het internet. Bij aankomst in de winkel werden we vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen. Ze zijn niet opdringerig en helpen je graag bij het maken van een keuze. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop bij platte tv Breda
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Mooi prijsje in Doesburg.
Via via bij de winkel in Doesburg uitgekomen. Snel en kundig geholpen door de adviseur, en niet onbelangrijk voor een mooie prijs mijn gewenste aankoop kunnen doen. Door deze prettige ervaring kom ik zeker nog eens terug in Doesburg.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en meedenken via de chat.
Heb 2x een Heos 5 hs2 besteld, de dame van de chat heeft een scherp voorstel gemaakt waardoor ik meteen overtuigd was. Zaterdag besteld en dinsdag in huis (is geen bezorging op maandag). Al met al iedereen meer dan tevreden, Thx!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Wanneer je binnen komt voel je je meteen thuis gezellige en mooie uitstraling,daarnaast geholpen door een vriendelijke medewerker die je advies geeft en daarnaast alles kan laten horen of uitproberen afhankelijk van je product.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke uitleg en super service.
Hele duidelijke, rustige uitleg. Zeer vriendelijke en nette verkoper. Niet het gevoel "gepushed" te worden om tot een koop over te moeten gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer klant vriendelijk en een zeer goede productkennis..
Hier wordt nog echt de tijd genomen voor en klant en vooral goed geluisterd. Hetgeen het maken van een goede keuze vergemakkelijkt. Wij kunnen deze zaak iedereen aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service..
Mooie winkel, vriendelijk personeel. Ondanks drukte wordt er voor de klant de tijd genomen die nodig is. Wat als klein minpuntje heeft dat je soms lang moet wachten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service ??.
Wij zijn zeer tevreden over de service. De door ons bestelde televisie was een ouder type. Wij kregen per mail direct een speciale aanbieding met een goede prijs voor een nieuwere televisie. Hierover hebben we ook telefonisch contact gehad. We zijn vriendelijk te woord gestaan en de uitleg was helder! Al met al zijn wij zeer tevreden en zijn we uitstekend geholpen. De levering was ssnel en correct!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed alternatief.
Via online winkel een televisie en soundbar besteld op zaterdagavond, zondagmiddag een mailtje dat de televisie niet op voorraad meer is, maar krijg een nieuwer model aangeboden voor bijna dezelfde prijs, prima en snel geregeld, en ook direkt afgehaald.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
92
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |