Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Via de duidelijke website een Phillips led tv bestelt. Prompt reactie via de e-mail dat de televisie op voorraad was en geleverd zou kunnen worden maar ook een aanbieding van een ander type hoger in de range voor dezelfde prijs. Even gebeld, overlegd en ondanks dat het al na 18:00 uur was toch de volgende dag ontvangen. Zeer tevreden, bedankt Plattetv.nl!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Genieten van een geweldige tv.
Op internet wat voorwerk gedaan voor een tv keuze. Naar de winkel van PlatteTV Arnhem gegaan om de grootte beter in te schatten. Toch nog de nodige vragen die goed werden beantwoord. Keuze gemaakt met name door advies, garantie/ service en ook de korting + cashback actie. Uiteraard de accessoires laten aanvullen, maar deze heb je wel nodig en je hebt er geen omkijken meer naar. We genieten nu van de mooie tv. Schitterend beeld + geluid!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Een mooi en goed bedrijf net tijd voor klanten.
Ik heb voor platte Tv gekozen omdat de medewerkers heel geduldig zijn en uitstekend advies geven, Men heeft tijd voor je. Ook de levering verliep volgens planning.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Info in winkel is goed en het plaatsen van de tv zeer goed..
Goede informatie over het product en plaatsing en info ging zoals was afgesproken. Zeer tevreden over het verloop van de aankoop. En in het bijzonder over het product Uitstekend.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Kundige medewerkers.
De mogelijkheid tot inruil en het deskundig advies. Nette bezorgdienst, welke alles correct afhandelde. De TV was zo aangesloten, we kunnen weer een aantal jaartjes vooruit! Zou onze volgende TV hier zeker weer kopen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-10-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie aankoop..
In de winkel was meer dan genoeg aanbod aan apparatuur maar,ik wist waar ik voor kwam namelijk een home sound bar.Na enige minuten werd ik aangesproken door een medewerker kon dus eerst rustig zelf kijken wat zeer aangenaam is.Na dat ik had uitgelegd wat ik graag zou willen aankopen gingen wij dieper op het onderwerp in met een kopje koffie er bij werd alles uitgelegd hoe de werking was en tevens de apparatuur laten horen.De beslissing genomen voor de aankoop afgerekend loopt de medewerker nog mee naar de auto met de spullen wat zeer welkom was. Dank voor de service en tot ziens. Deze winkel is aan te bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top!.
Plattetv is echt top! Direct antwoord via de chat. Goed op de hoogte gehouden dmv mailtjes en de tv Was de volgende dag al binnen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk en scherp geprijst..
Snelle reacties mbv onlinechat. Mooie deal via chat gekregen en producten direct afgehaald op zondag. Kon de spullen via de achteringang in de auto laden. Verkoper heeft zelfs de televisie in de auto geladen. Top.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service. Top personeel.
Een televisie kopen is in mijn ogen nog steeds iets wat je in een winkel doet. Je wilt zien wat het toestel kan. In eerste instantie hadden we een 49” Philips uitgezocht en gekocht. Deze was helaas te groot en hebben we, door het afsluiten van het servicepakket, zonder problemen kunnen ruilen voor een 43” model welke goedkoper was. Uiteraard kregen we netjes het teveel betaalde geld (43” is goedkoper dan 49”) retour. Helaas bleek deze televisie niet samen te werken met de mediabox van Ziggo. Ziggo kon geen oplossing bieden en na telefonisch contact met platte TV en alle instelingen geprobeerd te hebben de televisie wederom zonder problemen kunnen ruilen. Op advies van de verkoper hebben we gekozen voor een Sony en wat een geweldig toestel is dat. Kortom erg tevreden met het product, maar nog meer te spreken over de geweldige service. Er zijn veel bedrijven die hier een voorbeeld aan kunnen nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
goede prijs, fijne chat.
mooi aanbod van producten. Tv gekocht op basis van advies in chat. Door twijfel dag later toch een ander model gekocht zonder moeite. Ze zijn goed bereikbaar via chat/mail en nemen de tijd voor al je vragen! Weten ook meer van een tv dan de standaard specificaties. Mis alleen in hun site een mooie vergelijking tussen tv's op basis van specificaties. Daarom geen 10.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
superaankoop Sony 65 Oled A1.
Ik ben zeer tevreden over de bejegening in de zaak, zeer deskundige adviezen en bovenal vriendelijk. Meedenken en zoeken naar mogelijkheden die aansluiten op de wensen van de klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoopservice en uitlevering, een verademing.
Na bij diverse winkels informatie verzameld te hebben, waarbij zelfs in één zaak volkomen tegenstrijdige verhalen te horen gekregen hebbend, was het verrassend geholpen te worden door een verkoper van PlatteTV.nl. Hoewel we in eerste instantie voor een ander merk kwamen wist hij met een voor ons op het lijf geschreven toestel aan te bieden, dat geheel aan onze verwachtingen beantwoordde. Daarnaast een mooie aanvulling in verband met de audio-installatie waarmee mijn vrouw ook goed uit de voeten kan, want door gehoorzenuw schade kan ze geen lage tonen velen. Kortom een goed koopadvies, dat meteen omgezet kon worden in een fijne uitlevering met veel hulp om de toestellen in de auto te krijgen. In 1 woord: GEWELDIG!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Had mijn twijfels nog wat betreft mijn aankoop maar de verkoper die mij heeft geholpen gaf zo goed advies en overtuigend. Dat ik binnen 30 min de oled tv heb gekocht. Leverdatum in overleg. Ook heeft men gezegd bij vragen en of een muurbeugel dat ze altijd een hoed en duidelijk advies geven. Plus dat ik alsnog korting krijg op de muurbeugel zou ik die als nog willen kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden.
Heb recentelijk een nieuwe LG tv type 49SJ 810 V aangeschaft bij Platte Tv .nl, ben zeer tevreden over het product. Kwam eigenlijk alleen maar kijken, maar door het gesprek met een deskundig medewerker en de uitstekende prijs ben ik direct overgegaan tot de aanschaf. Mooie winkel en een goed advies van een medewerker die duidelijk weet waar hij over praat.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geholpen.
Na veel winkels te hebben vergeleken kwam ik bij Platte TV.NL uit. De medewerker had veel kennis van zaken en hij heeft mij goed geadviseerd. Het leveren ging snel en ook de aftersales is goed. Kortom een aanrader is deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Heb eerst informatie ingewonnen via de website. Heb daarna met de app. meer informatie opgevraagd. Ben daarna naar Platte TV in Breda geweest. daar ben ik zeer goed geholpen door Jurgen. Een man kwam alles monteren genaamd Alex. Deze monteur verstaat zijn vak zeg! Alles gemonteerd, ogehangen enz. Moest daarna nog een keer terugkomen om nog iets te doen omtrent internet gratis. Ook nu weer zeer behulpzaam en goede uitleg. Nogmaals wat een geweldige serviece zowel in de winkel als thuis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en super behulpzame en vriendelijke medewerkers!.
Na een aantal keer fysiek in de winkel in Utrecht iets gekocht te hebben, waar ik uiterst tevreden mee was door de deskundige en zeer vriendelijke medewerkers aldaar. Heb ik deze keer via de website een TV besteld. Met het grootste gemak een mooie TV uitgekozen, door de hulp van allerlei handige filters in de website was dit een fluitje van een cent. Op mijn verzoek nog een bepaalde afleverdatum kunnen doorgeven waardoor dat ook perfect is verlopen. Ik ben een zeer tevreden klant!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Afgelopen donderdag avond online een tv besteld, eerst een beetje verbaasd dat ik geen verzendbevestiging had ontvangen. In de loop van de ochtend een mail van de klantenservice, dat ze me een aanbieiding wilde doen om het nieuwere model te leveren voor hetzelfde bedrag. Na een mail terug dat ik daarmee akkoord ging, de verzendbevestiging. Netjes de dag er op geleverd door PostNL. Top service, netjes meedenken, duidelijke communicatie.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen.
Dit was de eerste keer in deze winkel maar we hebben een super goede uitleg gehad. Hadden ook echt het idee dat hij wist waar hij over sprak en zijn super geholpen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen via de chatbox, snelle levering top.
De ondersteuning bij je aankoop, levering en prijs / kwaliteit en de kennis van de materialen, ook via de chatbox uitstekend geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
93
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |