Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 09-10-2017
Totaalbeoordeling:
Soepel, vlot en deskundig..
Na een mail via de site kreeg ik direct antwoord. Niet alleen met een mooi aanbod, maar ook het persoonlijk kunnen afhalen werd direct begeleid. In de winkel deskundig verder geholpen en nam men de tijd om mij te informeren over de aankoop. Ook met het inladen werd netjes geholpen. Al met al een goed gevoel over het deskundig personeel en de afhandeling.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service.
Heel goede service en goede uitleg over de produkten mooie winkel,heel aardig personeel. Zeker aanrader voor fam en vrienden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Shop waar je op je gemak een tv kunt uitzoeken zonder dat er iemand van het personeel in je nek staat te hijgen... personeel zeer vriendelijk , kundig en de tv was op voorraad dus afrekenen en hij werd netjes in de auto gezet.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super om playseats te testen en even te racen..
PLayseats getest, zoon gespeeld, op voorraad en direct mee voor een scherpe prijs. Goed adives omtrent kleur en comfort.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-10-2017
Totaalbeoordeling:
Service en extra's ook TOP!.
Naast mijn eerdere review aanvullend de extra's. Ik heb 5 jaar garantie bovenop de de 2 jaar fabrieksgarantie voor een zeer aantrekkelijke prijs! Platte TV gaat verder dan normale garantie en geeft een goed gevoel van zekerheid. Nogmaals top! erg tevreden en kom zeker terug als ik weer iets nodig heb!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service! Top TV! Top prijs!.
Via internet ben ik bij PlatteTV terecht gekomen. Ik heb gebeld en kreeg .....F aan de lijn. Al mijn vragen werden keurig beantwoord en ik kreeg zeer goede tips. Buiten dat de prijzen zeer aantrekkelijk en zeer concurerend zijn (nergens goedkoper zou ik nijna zeggen), staat de klant centraal en wil men aan alle kanten het beste voor jou. Zeer prettig! ..... is zelfs meegelopen met de TV naar de auto, en die stond niet vlak bij! Top jongens! Hier zouden veel winkels een voorbeeld aan kunnen nemen! Erg tevreden en zeker een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-10-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
ik ben zelf even naar Breda gereden en kon daardoor zelf even luisteren. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en krijg goede uitleg en welke mogelijkheden er zijn. Hierdoor kan je zo een set samenstellen die jezelf goed vindt. Pak je een bundel dan kan dit nog een leuk voordeel opleveren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede uitleg, uitmuntende service.
Bij platte tv Breda werken goed onderlegde werknemers die je eerst laten rondkijken zonder opdringerig te zijn. De uitleg welke gegeven wordt is zeer goed en erg geduldig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede benadering en inspeling op onze wensen. De uitleg over kwaliteit en prijs was ook goed. Dus weer een tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-10-2017
Totaalbeoordeling:
Aandacht!.
Via Google ben ik op de site gekomen van plattetv.nl Daar heb ik met volle aandacht een tv uitgekozen en via de mail ben ik vragen gaan stellen, en opzIcht zijn ze redelijk goed geantwoord , alleen kwam er geen Schot in.. daarom ben ik naar de winkel in Arnhem gegaan .. en daar hebben ze mij geweldig geholpen met alle aandacht en geduld ben ik zeer tevreden over hoe ik ben geholpen..mijn complimenten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig advies en zeer goede klantgerichtheid.
We zochten naar een specialist op het gebied van TV’s. Onze kennis is niet toereikend. Om die reden is een bezoek aan een winkel en advies en overleg met een vakman nodig. Deze vakman vonden we bij Platte TV. Zorgvuldige en duidelijke uitleg met daarbij een zeer klantvriendelijke bejegening hebben ons prima geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service en een mooie prijs.
Na een mail over de lagere prijs van een concurrent kreeg ik zeer snel een mail terug met een mooi aanbod. Na een snelle emailwisseling de koop bevestigd en de tv werd volgens afspraak op de door mij gewenste dag geleverd. Nu genieten van een prachtige LG Oled :-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service met persoonlijk tintje.
Goed contact meteen antwoord en snelle service. Zouden andere web winkels een voorbeeld aan kunnen nemen Thx
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Veel kennis van de producten..
Op advies van een vriend..En was een hele goede keuze. Veel kennis van de producten. Met een rustige uileg.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn geholpen door platte tv.
Ik had een tv besteld en platte tv deed me een andere voorstel voor een betere tv en deze hebben ze geleverd voor dezelfde prijs en dat is toch netjes van platte tv een pluim voor mij
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Zeer hulpvaardige verkopers. Niets is teveel voor hen. Dat de klant koning is hebben ze duidelijk begrepen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Goede service. En werd geholpen toen wij de winkel in kwamen totdat wij weggingen. Uitstekend service in Nijmegen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg.
De verkoper heeft ons goed geholpen om de juiste keuze in de wereld van de smart tv's te maken Kundig en er duidelijk de tijd voor genomen Graag tot de volgende keer.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Aardige personeel en goede aanbieding.
Goede winkel met een uitgebreid aanbod en vriendelijk behulpzaam personeel. Goede aanbiedingen. Denken met de klant mee.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super respons op alle vragen!!.
Echt!! Zo zou iedere winkel moeten opereren. Binnen een split of a second reageren op je mails. Een super aanbieding geven en doen wat ze beloven!! Mooie visuele ruimte on producten te bekijken. Helemaal Top!!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
94
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |