Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte en snelle service inclusief een perfecte prijs..
Ik was op zoek naar een goede receiver en kwam bij de platte TV kwam uit. Het model wat ik op het oog had was niet meer leverbaar maar men deed mij een ZEER sterk aanbod voor het nieuwere model van het zelfde merk. Men regelde het meteen en ik kon het zonder vooraf te betalen bij de dichts bij zijnde winkel van Platte Tv ophalen. Daar werd alles snel geregeld en bedankte mij voor de aankoop bij hun, maak je tegenwoordig niet meer mee. Al met al een top zaak en kan ik je de platte TV echt aanraden en geloof me ik ben heel kritisch.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect geholpen!.
Vandaag een mooie tv aangeschaft in deze winkel! De verkoper is erg enthousiast en heeft zeer veel verstand van zaken. Perfect geholpen en we komen hier zeker voor een volgende aankoop weer terug!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-10-2017
Totaalbeoordeling:
Kreeg goed advies.
Ik kwam voor een tv voor op mijn slaapkamer. Moest een goede formaat zijn en een smart tv. Ben goed geholpen door de verkoper en hij heeft mij een tv geadviseerd waar ik zeer tevreden mee ben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
top service.
voor het eerst een tv gekocht via internet, had een mooie panasonic gevonden bij plattetv.nl prijs was heel netjes, dus kijken was op voorraad bestellen maar..was helaas niet op voorraad kreeg meteen mail met een aanbod andere panasonic nieuwste model dus nog beter beeld was eigenlijk duurder maar mocht hem kopen voor de zelfde prijs super!!! we zijn er heel blij mee geweldige tv een aanrader ...mijn volgende tv?? weer bij jullie bedankt
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
Service waar je als klant vrolijk van wordt.
Via de chat de nodige informatie uitgewisseld en geheel volgens verwachting tot een mooie deal gekomen. Vervolgens een leveringsafspraak gemaakt welke conform afspraak prima is nagekomen. Als laatste stap de montage deze liep eveneens volgens alle tevredenheid, vriendelijke jongen met verstand van zaken , tv keurig opgehangen en verder gedemonstreerd. Plattetv ga zo door!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prachtige tv en geweldige service.
Per toeval kwamen we bij deze site, doordat we een tv in konden ruilen voor korting op de aanschaf van onze nieuwe tv, sprak dit ons extra aan..... We hebben zo een ontzettend goede service gekregen, alle vragen werden meteen beantwoord!! In 1 woord: SUPER!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig!.
Mensen in de winkel hebben verstand van zaken, zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast krijg je alle tijd om rustig te zoeken naar dat wat bij jou past in een huiselijk sfeer. Zo ervaar je ook hoe iets in je eigen omgeving zou staan ipv 50 schermen op een rij waaruit je kunt kiezen. Wat mij betreft is dit echt een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
Alleen maar lof!.
Tv uitgezocht via de overzichtelijke website. Deal gemaakt via de chat, superhandige service. Wordt netjes op de hoogte gehouden over de levering via de mail. Supervriendelijke medewerkers. Volgende tv wordt weer bij plattetv.nl Ga zo vooral door!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen door Justin en Danny.
De site is super goed ingericht duidelijk en overzichtelijk. Ik heb gekozen om mijn LG SJ9 soundbar bij plattetv te kopen omdat mijn zoon twee maanden geleden een nieuwe TV heeft gekocht en daar bleek een beschadiging op te zijn, deze werd zonder pardon omgeruild. Top service dus!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super winkel en fantastiche hulp!.
Vriendelijk personeel, wij hadden ons vooraf al goed geïnformeerd over de TV en daar waren de verschillende personeelsleden ook goed over te spreken. Ze hebben ons alles van de TV laten zien en de deal was snel gemaakt. Daarbij was het scherp in de prijs. De service achteraf is super!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service uitstekende instructie in de winkel gehad.
Zeer goede prijs kwaliteit is over de prijs te onderhandelen zeer grote kennis van de door mij aangeschafte tv terwijl deze tv net een paar weken uit is. Gratis bezorgt en gratis geïnstalleerd toppie!!! Niets anders dan lof over Platte Tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk duidelijk correct en hulpzaam.
Vriendelijk behulpzaam personeel en rustig en duidelijk de uitleg, correct en goede sfeer. Overzichtelijke en schone winkel. Ook in het magazijn was het perfect geregeld. zou ieder deze winkel aan raden wat een verschil met andere zaken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zo hoort het..
Per email een prijs aangevraagd. Weliswaar niet binnen 10 minuten een antwoord (zondag) maar de volgende dag keurig een mailtje van XXX. Na wat mailwisseling onderling een mooie prijs gekregen voor een OLED scherm van LG. Deze is keurig door PostNL @home ofzoiets bezorgd. De TV is prachtig, en de service prima. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-10-2017
Totaalbeoordeling:
Een verkoper met kennis van zaken!.
Een duidelijke eerlijke mening vd verkoper met goede adviezen. On die reden naar een ander merk overgestapt zonder mij gedwongen te voelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-10-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkundig geholpen!.
Na eerste oriëntatie via de duidelijke website en chat met medewerker tot een voorlopige selectie voor onze nieuwe TV gekomen. Vervolgens naar de winkel in Utrecht. Daar vakkundig advies gekregen met veel geduld en goed meedenken. Vervolgens een goede prijs afgesproken en het apparaat netjes in de auto gebracht door twee medewerkers. Kortom, gastvrij, inlevend vermogen, deskundig en goede prijs kwaliteit verhouding.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-10-2017
Totaalbeoordeling:
Sony KD65ZD9 gekocht bij Platte-TV.nl altijd goed..
Dit bedrijf verdient een grote Pluim van mij. Je krijgt er een geweldige voorlichting die je zelf ook kunt beoordelen zowel daar als via YouTube in vergelijkingsfilms met de concurrentie, je bent dus vrij om te nemen wat je zelf wil en dat is wel zo belangrijk en niet waar ze meer aan verdienen, wat ze willen je nog vaker zien daar, ik heb daar al mijn 3e. UHD-TV gekocht en nog wat accessoires erbij. Je wordt er altijd correct en netjes geholpen, bijna alle producten worden op wens thuisbezorgt, vooruit betalen moet je overal maar dat is gezien de credietwaardigheid van vele medelanders niet meer dan normaal, ruilen of spijt kan voorkomen en daar maken ze ook geen probleem van als je daar klant bent. Reparaties heb ik nog nooit gehad dus kan ik niet daarover oordelen. Ik hoef geen andere leverancier meer deze bevalt me uitstekend. ook kun je er meestal wat extra's bij bedingen, maar een koehandel wordt het nooit door de smalle marge's. Ik ben vol lof over deze Winkels, je wordt er prima geholpen en niets opgedrongen. Zoek je iets wat niet op hun website staat dan kunnen ze dat altijd snel leveren, wel er naar vragen dus!.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-10-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte webwinkel met formidabele levering.
Overzichtelijke website met keurige keuze filters om naar het gewenste artikel te navigeren. Perfecte afhandeling van de bestelling met goed verzorgde status meldingen waardoor je goed kunt vaststellen hoe de bestelling en levering verloopt. Ook de mogelijkheid om met iemand te chatten wanneer je vragen hebt is een goede aanvulling en werkt perfect. Goede service dus en ze staan in voor een goede levering van het bestelde product.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-10-2017
Totaalbeoordeling:
zeer goed.
met 1 telefoontje over de instelling van de tv was alles opgelost.Prima beeld mooi toestel zeer vriendelijk zijn ze bijPlattetv pluimpje.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-10-2017
Totaalbeoordeling:
hele goede service en men stote helpen.klaar om direct nd.
Ik had wat vragen over het systeem dat ik wilde kopen.Die werden direct en duidelijk beantwoord. ook werden de lopende acties verteld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-10-2017
Totaalbeoordeling:
Ouderwets goede service.
Gisteren heb ik vlak voor sluiting een nieuwe tv aangeschaft, er bleek een "buitenkansje" aanwezig te zijn die ik voor een slordige 90 euro minder kon kopen. Een mooie deal die ik niet wilde laten lopen. Bij thuiskomst bleek helaas dat de televisie beschadigd was en dat de inhoud van de doos incompleet was. Stress en een naar onderbuik gevoel waren het gevolg. Na een mislukte poging om telefonisch contact te krijgen ben ik via de chat in contact gekomen met Justin, hij vertelde mij dat dit opgelost zou worden en vertelde mij dat het toestel omgewisseld zou worden. Vandaag om 10 uur aanwezig bij de winkel in Utrecht en inderdaad het toestel is omgewisseld voor een deugdelijk apparaat. Er werd op geen enkele wijze moeilijk gedaan en het defecte toestel ( voor de duidelijkheid een buitenkansje ) is omgewisseld voor een geheel nieuw apparaat. Hoewel ik gisteravond een naar gevoel had is dit nu volledig weggenomen en kan ik zeggen dat Platte TV ECHT alles doet om te zorgen dat een klant tevreden de deur uit loopt. Hulde voor deze geweldige service, zoals ik de titel vermeld "ouderwets goede service" die je tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
95
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |