Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 05-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima kennis van zaken.
Juiste informatie waar de klant wat aan heeft bij het aanschaffen van een product uit het assortiment van Plattetv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-10-2017
Totaalbeoordeling:
Service is perfect.
Goed en mooi assortment , service is perfect , goede kwaliteit voor een mooie Prijs. Wat ook heel fijn is dat je je oude toestel in kunt leveren voor een leuke inruil waarde
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle klantenservice.
Voor de aankoop van mijn televisie werd ik goed geadviseerd via chat en e-mail. Toen ik mijn aankoop wilde ruilen (wilde toch een groter model) kon dit zonder moeite.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle reactie, zelfs op zondag!.
Heel fijn om een breed aanbod te krijgen en zo snel goed geadviseerd te worden. Ook werd er een hee scherp aanbod gedaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-10-2017
Totaalbeoordeling:
pretig geholpen.
Prettig geholpen en lekker ouderwets kunnen onderhandelen over de prijs en de inruil en alle voor- en nadelen serieus bekeken . de jongens zijn goed up to date qua kennis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-10-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig en eerlijk.
Ik ben doorverwezen door een vriend. Goed geadviseerd. Een scherpe prijs. Goede hulp bij het beslissen over formaat.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 04-10-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect! *****.
Super service, een goede prijsstelling en een snelle levering! De chatservice is ook een uitkomst, zeer snel en duidelijke antwoorden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-10-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon goed Goede chat functie, TV uitkiezen en snel in huis.
Door de hulp van uw chat medewerker was de keus voor onze TV snel gemaakt. Na betaling was de bestelling ook snel in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!!.
Prettige site, heldere keuze mogelijkheden. Nette prijs geboden gekregen voor de in te ruilen tv. Keurig thuisbezorgd en de ingeruilde tv netjes meegenomen. Goed advies gekregen. Kortom, zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima scherpe prijzen en super service.
Zeer bekwaam personeel en deskundig advies met scherpe prijzen. Levering en montage aan de muur perfect geregeld en een zeer aardige monteur.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-10-2017
Totaalbeoordeling:
Enorm tevreden.
Na het bezoeken van de website naar de fysieke winkel in Doetinchem gegaan. We zijn daar zeer goed geholpen door de zeer professionele manier van uitleg. Vervolgens was de installatie van onze aankoop echt geweldig. Hebben zelf niets hoeven te doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-10-2017
Totaalbeoordeling:
vooral goede uitleg en niet opdringerig.
goed afgestemd op ons als zoekende klanten,verkoper gaf alleen technische uitleg te geven ruimte om vragen te stellen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-10-2017
Totaalbeoordeling:
zeer plezierig geholpen bij de keuze van een nieuwe tv..
Overzichtelijke shop waar alle merken afzonderlijk worden gepresenteerd. Goede vergelijkingsmogelijkheid door de presentatie. Zeer vriedelijk geholpen en geadviseerd door Paul. We zijn erg tevreden met onze nieuwe philips oled tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-10-2017
Totaalbeoordeling:
MARANTZ receiver super mooi.
wat een mooie zaak en super groot alles is te testen en te horen en je kunt er op je gemak een ronde lopen met een kopje koffie en een fijne bediening
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-10-2017
Totaalbeoordeling:
Een ouderwets klantgevoel.
De aanschaf van een dure OLED tv doe je niet elke dag maar vaak wordt je bij een dergelijke aanschaf te woord gestaan alsof je een broodje kroket koopt: kortaf en zsm naar de uitgang om te betalen. Hoe anders is dat bij PlatteTV.nl. Ik heb zelf de gewoonte alles van te voren uit te zoeken op internet en met mijn 38 jaar (IT) technische ervaring kan ik stellen dat mij dat doorgaans aardig lukt. Toch slaagde Marco er in om mij van informatie te voorzien die zeer inhoudelijk was en mij goed hielp de juiste keus te maken. Uiteindelijk viel mijn keus op de LGOLED55C7V. Hoewel deze TV bij 1 concurrent duidelijk goedkoper aan te schaffen is, besloot ik (na het napluizen van recensies van deze partij evenals die van plattetv.nl) toch voor de platteTV winkel te kiezen. Ik ben best bereid wat meer te betalen voor een service die klinkt als een klok. Wel besloten om een extra verzekering af te sluiten maar dat doe ik meestal bij de aanschaf van een duur elektronisch apparaat. Mijn advies aan iedereen die deskundig advies en een best lage prijs wil hebben: ga naar de PlatteTV winkel. Zeer deskundig personeel, uitermate servicegericht en de winkel (in Utrecht) kent heldere en overzichtelijke test opstellingen (waaronder met Sonos apparatuur die ik zelf ook gebruik). Het aansluiten en configureren van de TV is een fluitje van een set. Zelfs de (heel) oude Humax box van Ziggo werd moeiteloos herkend zodat ik gemakkelijk met 1 afstandsbediening (die van de LGTV) kan werken. Wel heb ik de mediabox van Ziggo nu besteld omdat die een beduidend beter TV signaal afgeeft dan de CI+ plus adapter. Dit is in mijn ogen ook inmiddels achterhaalde techniek. De internetinterface 3.5 is erg goed, geen problemen met de WIFI al ga ik de TV uiteindelijk wel aansluiten op een CAT6 UTP verbinding zodat ik mijn internet snelheid (200mb) beter kan benutten. Een topaanschaf van een topapparaat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-10-2017
Totaalbeoordeling:
Heel erg tevreden..
Ik heb in de winkel in Doesburg een Denon 5.1 reciever gekocht. Mijn ervaring met de verkoper kan ik als zeer prettig noemen, je kon merken dat hij wist waarover hij sprak. Ik wist precies wat ik wilde hebben en had op internet gezocht in welke winkel in de buurt van Arnhem hem in voorraad had. Na zeer belangstellend te hebben geluisterd wat voor een installatie ik nu bezat hebben wij nog een poos gesproken over wat er allemaal mogelijk was met mijn nieuwe aankoop. Dit alles als zeer prettig ervaren zou ik beslist weer terug gaan naar deze winkel al is er in Arnhem ook een Platte TV winkel. (Versterker werkt trouwens fantastisch) Sjaak.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-10-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie zaak!.
De TV stuk, wat nu. Eerst maar eens naar de Mediamarkt. Rijen TV's achter elkaar, op de hele afdeling geen verkoper te zien. Niet echt leuk. Verder naar nog een andere winkel, de juiste keus zat er niet bij. Op internet is ook een mooie website van Plattetv.nl te vinden met veel keuze. Ik wilde de "echte" winkel ook wel eens zien. Op naar Doetinchem, in dit geval. Wauw, wat kom je daar mooi binnen. Bijna in huiskamer sfeer zijn er een heleboel TV's te bewonderen. De medewerkers, .........l en ........, zijn erg vriendelijk en deskundig. Tijdens een wandeling door de zaak werden een heleboel eigenschappen van de verschillende toestellen besproken. We kwamen zodoende tot de keus van de Philips 55PUS6561, voor een hele mooie prijs. Ook het extra garantie- en servicepakket geeft veel vertrouwen. De tv is inmiddels keurig bezorgd en geïnstalleerd, door al weer een erg vriendelijke medewerker. Petje af voor de kwaliteit van deze zaak en de medewerkers!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-10-2017
Totaalbeoordeling:
Tijd voor de klant!.
Voor de 1e keer in deze winkel geweest op aanraden van een familielid. Vond het een overzichtelijke winkel. Een afdeling met tv's en een afdeling met alles op gebied van barbeques. De service van de medewerkers is ook super. Ze nemen volop tijd voor je. Luisteren naar de wensen van de klant en gaan daarvan uit zoeken naar een gepast product. Kortom; ik zal proberen mond op mond reclame te gaan maken voor platte tv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-10-2017
Totaalbeoordeling:
No nonsense, eerlijke verkoop!.
Gisteren een 4K televisie gekocht bij de winkel in Arnhem. Uitstekend geholpen. Kundig advies met demonstraties... Iets wat ik van de grote concurrent aan de overkant niet kan zeggen. Ik heb gekozen voor een servicepakket, maar dit is me niet aangesmeerd.. Ik ben heel blij met mijn nieuwe tv!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-10-2017
Totaalbeoordeling:
mijn wd elements.
Ik ben bij deze winkel om een nieuwe en goedkoop. Ik heb nu een nieuw en goede prijs voor mijn nieuwe wd elements 5tb De hulp is zeer goed en vriendelijk. En naar ook de verkoper wil meer over je weten Zoals wat je doe op je werk. Dat zie je niet meer zoveel dat een winkelier. Tijd voor je hebt om een gesprek aan te gaan
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
96
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |