Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 03-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Het geduld waarmee de PlatteTV-medewerkers mij geïnformeerd hebben over de verschillende toestellen waar ik interesse in had en mij uiteindelijk goed geadviseerd hebben over het aangeschafte toestel is het 1e wat mij te binnen schiet. Daarnaast ook goede after-sales toen bleek dat de levering van het toestel door PostNL niet goed was gegaan. Al met al een zeer tevreden klant! Blij dat een vriend mij wees op deze winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service.
Even snel naar de winkel en ook snel geholpen met de juiste keuze. Top geregeld mannen dank jullie wel!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch geholpen door klantenservice.
Goed geholpen door de klantenservice. Op hun advies een geweldige tv aangeschaft. Alles verliep heel soepel en binnen binnen no time stond de tv in de woonkamer
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
Buitengewone service.
Vakkundige werknemers,die ook kunnen inleven met de belangen van de klant en vervolgens deskundig alternatieven bieden in het belang van de consument.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uiterst tevreden.
Mooie inrichting winkel, ruim voldoende schermen/merken en zelfs zitjes. Goede voorlichting en je bent in de gelegenheid om goed alles te bekijken en te vragen. Nemen alle tijd voor je, uitstekend geholpen met keuze voor nieuwe TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
Alleen verstand van Platte TVs.
Mooie plaatjes op de website en in het echt klopt het. Erg dicht ook bij de snelweg. Mooie zaal met alleen maar platte TV's en geen wasmachines, stofzuigers en sapcentrifuges. Je kunt er kijken en luisteren. Aan ons was dat niet besteed. We zagen thuis al dat de LG 65 inch 850 V verder in prijs was gezakt naar 1399 €. Niet zeuren niet zien. Kopen. Alles ging soepel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
Topzaak.
Een hele fijne zaak waar nog echt gewoon aandacht aan de klant word besteed! Rustig de tijd nemen en ze geven tevens goede adviezen in verschillende prijsklassen! Ze leggen ook de verschillen uit van de aangeboden types,dus kwaliteit ook hoog in de vaandel!En ze bieden ook overigens een goede servicepakket/garantie! Dus al met al super tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
wat een service, geweldig!!.
Ik had een tv gekocht bij platte tv , in de winkel in Arnhem , werd geholpen door een erg vriendelijke jonge man, ene Nick , de keuze was op een tv gevallen de verkoper dacht mee , gaf gedegen informatie, samen dachten we , Yes deze is hem. Thuis gekomen...tv direct aangesloten, en nu maar hopen op een prachtig beeld. Maar ondanks dat het een mooi beeld was, twijfelde ik. De tv was niet scherp genoeg. Ik hou van een duidelijk en scherp beeld en deze tv was rustig van kleur opbouw en naar mijn smaak niet wat ik zocht. ik dacht jammer, had ik maar beter moeten kiezen. Toch de volgende dag maar de stoute schoenen aangetrokken, hopende dat ik hem mocht omruilen. Ik las op internet dat dat meestal niet gedaan werd en de hoop zakte me in de schoenen. Tot mijn verbazing wat dat geen probleem!! Wat een service!! Ik raad iedereen aan om bij platte tv een tv te kopen,(alleen misschien niet allemaal niet goed kiezen)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
Supersnelle levering.
Ik heb uiteindelijk gekozen voor een type receiver met 4 k doorgifte. De info op de site, snelheid van het verwerken van mijn bestelling en de uiteindelijke levering verbaasde mij en gaf alleen maar een positief beeld van deze zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden over de geweldige service en mogelijkheden!.
De webshop van Platte Tv is voor mij een geweldige ervaring geweest! Er word heel goed met jou meegedacht over de juiste tv keuze wat tv opties, ondersteuningen, mogelijkheden, formaat, merk en kwaliteit betreft, ook wanneer je jouw oude tv wil inruilen en hiervoor een goed eerlijke prijs terugkrijgt of eventueel een gebruikte tv zou willen voor minder geld en dan wel aan de budget voeldoet vind ik een zeer aangename optie omdat zelfs dan de tv zo goed als nieuw is. Zelfs na al deze behulpzame eigenschappen dat Platte tv te bedieden, kan het nog wel eens voorkomen dat wanneer de desbetreffende tv thuis bezorgd is en je er achteraf niet tevreden mee bent of iets technisch niet in orde zou zijn al acht ik daarvan de kans klein, dan kan je deze alsnog binnen 14 dagen omruilen voor een andere tv en word dit gratis in orde gemaakt door deze op te halen en een nieuwe te bezorgen. Ook zijn de bezorgers zeer klantvriendelijk en zijn ze niet te beroerd om je iets verder op weg te helpen met de tv mocht je er niet helemaal uitkomen, top!! Wie goed doet, goed ontmoet Platte Tv en daarom wens ik jullie alle succes met de goed lopende zaken en mogelijkheden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service !.
Snelle service. Zeer goede kennis van zaken. Vriendelijk personeel en duidelijke informatie. Toppie !!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
Service boven verwachting.
Vragen gesteld via e-mail worden direct en concreet beantwoord. Inhoud en "tone of voice" van de antwoorden waren aanleiding om de vestiging Breda te bezoeken. In deze vestiging klantgericht en deskundig geholpen. Duidelijke afspraken gemaakt voor levering en installatie. Levering en installatie verliep vlekkeloos.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
TV LGOled65 E7V inch en muurbeugel gekocht bij Plattetv. Nette prijzen van gemaakt. Op alle berichten zoals e-mail en chat duidelijke antwoorden en adviezen gekregen. Op tijd geleverd. Muurbeugel zelfs iets na 18:00 uur besteld en toch nog de volgende dag ontvangen. Kortom om prima zaak!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en een superscherpe prijs!.
Via de website gechat omdat ik interesse had in de 55POS9002. Na wat onderhandeling, kon ik de TV voor een zeer aantrekkelijke prijs ophalen! In de winkel nog ruim de tijd gehad om vragen te stellen en na betaling hebben de medewerkers de TV ook nog netjes naar m'n auto vervoerd! Service zoals het hoort! Ben erg tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Fantastische service gehad van Platte TV. Onlangs een tv aangeschaft waarbij ze mij goed advies over de keuze van de tv + een prima Zomerdeal gaven. Bleek de tv een paar dagen later landelijk toch nog onder deze Zomerdeal te duiken. Met 1 telefoontje wilden ze het verschil ook nog terugstorten op de rekening. Niets dan lof over de service van Platte TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs en goede service.
2 tv's gekocht en beiden tegen een prijs die nergens anders lager lag. Georiënteerd via de webshop en gekocht in 1 van de winkels. Zeer behulpzame verkoper en nog wat aan de prijs gedaan ivm aankoop 2 tv's. Onderweg terug werd ik daar heb opgebeld dar ik kennelijk te veel had afgerekend. Kortom nette klantbediening en goede prijzen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Behulpzaam, deskundig, scherp geprijsd en snelle levering.
Via de chat en mail informatie ingewonnen, Zeer goed en deskundig geholpen. Betrokken medewerker stelt de klant centraal en werkt toe naar een goede deal met de klant. Vervolgens een zeer snelle levering. In één woord: top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies en service.
Met de open vraag welke 55 inch OLED tv de verkoper mij zou adviseren heeft hij mij de (4) verschillende opties laten zien. Na het stellen van enkele vragen uiteindelijk de relatief voordeligste Philips 9002 gekocht. Drie dagen later, in verband met weekend, netjes thuisbezorgd. Zeer blij met de gemaakte keuze, dank plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Erg goede prijs ivm 18% kortingsactie. Goed geholpen door een werknemer in de winkel. Mogelijkheid tot gratis levering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super leuk geholpen.
Fijne winkel, het gevoel dat je bij een specialist bent, die goed luistert naar jouw persoonlijke wensen en eisen. Een extra hoekje voor kinderen zou gewenst zijn, dan hebben de ouders nog meer tijd om rustig rond te kijken. Onze kinderen zijn goed verzorgd met een glaasje water en een toiletbezoekje. Bedankt
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
97
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |