Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede webwinkel!.
Duidelijke website, uitgebreid assortiment, goede service en lage prijzen. Een webwinkel om aan te raden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne zaak.
Bij binnenkomst voldoende tijd gekregen om te oriënteren. Op het juiste moment aangesproken worden bij belangstelling voor een product. Helaas geen inruil van oude (defecte) TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prijs en service.
Ten eerste is de shop goed bereikbaar op internet en bied hier scherpe prijzen aan. Het "zaken" doen via de chat vind ik prettig. Ipv lang te wachten op de telefoon. Kennis is goed van de medewerker, goede adviezen. Tevens kun je de chat bewaren ter voorkoming van eventueel latere misverstanden. Uiteraard is de prijs het belangrijkste. Je kunt hier bij Platte.tv nog over "onderhandelen" of bieden iets extra aan. Thuisbreng service is prima, duidelijke afspraken op tijden die ik prettig vind.... en verder... de TV die ik kocht is ECHT PLAT.......( ook al is het een curved). Een juweeltje qua beeld en vormgeving...
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Na een vriendelijk gesprek tijdens mijn bezoek aan de shoppen een Weber BBQ Performer deluxe gekocht. Nadat deze gratisnthuisnwas geleverd en ik hem had opgebouwd, bleek dat ipv de performer deluxe een performer premium was geleverd. Na mijn reclamatie werd direct gekeken of de juiste BBQ nog aanwezig was en werd niet moeilijk gedaan over de omwisseling. Wederom werd de BBQ gratis geleverd en omgeruild. Service ten top.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 01-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geholpen.
Tijdens het zoeken naar de winkel die mijn nieuwe TV mocht leveren kwam ik op de site van PlatteTV.nl terecht. Hier blijk je je oude TV te kunnen inruilen en kun je zelfs onderhandelen over de prijs van je nieuwe TV. Tijdens een prettig livechat gepsrek raakte ik overtuigt en heb ik hier mijn nieuwe TV gekocht. Enkele dagen later (altijd te lang natuurlijk) werd de TV aan de deur gebracht door een vriendelijke jongeman die nog wat tips over de muurbeugel gaf. Al met al een prima ervaring.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 29-09-2017
Totaalbeoordeling:
Service was heel goed.
Televisie uitgekozen op de website maar toch nog ff gebeld voor meer info en een goede prijs. Goed en geduldig geholpen en prima prijs gekregen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-09-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Zeer overzichtelijke winkel, goede service, medewerkers weten echt waar ze over praten en denken goed met je mee!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig service.
Na verkenning nieuwe tv met Plattetv in contact gekomen, Inruilweken. Geweldig hoe snel er op vragen geantwoord is zelfs op zondag.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-09-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie producten en rukwekkende service.
Heldere en overzichtelijke site die snel naar de producten leidt die je zoekt. Bestellen ging vlot en eenvoudig. Als alles in één keer goed zou zijn gegaan was ik gewoon blij geweest met de PlatteTv.nl producten. Bij mij leek het er even op dat de levering niet in een keer goed zou gaan en toen kwam voor mij het onderscheidend vermogen van PlatteTV naar boven. Alles werd tijdig opgelost. De klantgerichtheid en de geboden hulp was indrukwekkend.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-09-2017
Totaalbeoordeling:
De mond valt open!.
De mond valt open van verbazing. Sonos Playbase Wat een geweldig geluid. Je snapt niet dat ze het zo maken kunnen. En de PlatteTV.nl doet er nog schepje bovenop met een prijsstelling die door niemand geëvenaard wordt. Behandeling door winkelpersoneel uitstekend. Een aanrader voor iedereen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-09-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon snel en goed geholpen..
Er staan genoeg TV's om aan je behoefte te voldoen. Het personeel lijkt verstand van zaken te hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en top tv en Sonos sound.
Plattetv heeft me een goed aanbod gedaan nadat ik zelf had georienteerd op een OLED TV. Het is de LG 55C7 geworden. Plattetv heeft me goed, compleet en zeer netjes en accuraat geholpen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-09-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer prettig geholpen.
De verkoper was enthousiast en kon ons goed informeren over het product dat wij wilde kopen. Hij kwam ons tegemoet in onze wensen. Prima geholpen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-09-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service zelfs bij een garantie!.
Een aantal jaar geleden een VIP garantie bij een toestel gekocht. 8 maanden voor het einde van de garantie stopt het toestel ermee. Contact gezocht met plattetv.nl, zij pakte het gelijk op en ruilde het toestel binnen 3 werkdagen om voor een geheel nieuw toestel welke ook nog eens van een nieuwere generatie! Geen gezeur, gewoon doen wat je belooft dat is tegenwoordig vaak een probleem maar bij plattetv een standaard!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 29-09-2017
Totaalbeoordeling:
Excellent..
Hoe perfect wil je het hebben? Via de chat alles geregeld. Alle vragen werden adequaat beantwoord en het leidde tot een prima voorstel. Het uitleveren, installeren en afstemmen voor slechts € 35,-. Alles tot in de puntjes geregeld en een prima uitleg over de functies (een docent gelijk). En dat alles voor een uitstekende prijs/product verhouding. Tenslotte de nazorg, je krijgt een persoonlijk nummer waarop je om service/ondersteuning kan vragen. Kortom! Hoe perfect wil je het hebben?!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen!.
Geholpen door Danny in filiaal in Utrech. Heeft veel kennis en legt graag alles uit. Doet dit prettig en heeft er duidelijk plezier in.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-09-2017
Totaalbeoordeling:
Levering en installatie was super.
Shop is overzichtelijk en producten zijn zeer goed vergelijkbaar met elkaar. Grote variatie van verschillende producten is aanwezig. Goede/scherpe prijs kwaliteit verhouding. Top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-09-2017
Totaalbeoordeling:
Gedegen, snel en klantvriendelijk.
De snelle reactie via email en de behulpzaamheid bij betaling regelen en dan ook nog de volgende dag om 9.00 de tv bezorgd, waar vind je dat nog.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en ruime keuze.
Uitstekend aanbod tegen scherpe prijzen. Personeel met verstand van zaken en goede begeleiding bij je aankoopproces.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-09-2017
Totaalbeoordeling:
Behulpzaam en goede informatie.
Had zelf een tv uigezocht via internet maar achteraf de verkeerde keuze. Terug gegaan naar de winkel en daar goede informatie gekregen. Een andere tv uit gezocht en de oude tv kon voor de aankoop prijs retour.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
98
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |