Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 27-09-2017
Totaalbeoordeling:
Hele goede service in mijn geval via de Mail.
Op de site van platteTV.nl aan het zoeken gegaan naar een avr-reciever van Denon, en daar kwam ik "Maak uw Feestdeal! " tegen en een mail verstuurd. En inderdaad binnen 10 minuten een reactie. Nog wat mail over en weer en tot een deal weten te komen. In een woord "GEWELDIG" kunnen andere een voorbeeld aan nemen. Hier kom ik nog wel een keer terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-09-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies en kennis van de verkoper.
Ik ben al klant bij platteTV.nl, uitstekend advies en hebben veel kennis. Zijn niet opdringerig prettig winkelen onder een kop koffie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-09-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop tv.
Ik heb mijn tv bij platte tv gekocht vanwege alle goede recensies op internet. Ik de winkel wordt je vriendelijk geholpen. Het personeel komt serieus en vakbekwaam over. Ik kreeg Advies wat bij mij als eerlijk overkwam. Ik beveel deze zaak ook aan anderen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-09-2017
Totaalbeoordeling:
kennis van zaken en vriendelijk geadviseerd.
ik was Plattetv tegen gekomen online, zag een professionele site en werd enthousiast. Toen bleek dat ze net een winkel hadden geopend in mijn stad. Ben gaan kijken en zag een mooie winkel met professioneel personeel. Kreeg goede uitleg over de verschillende keuzes op tv gebied. De verkoper luisterde en adviseerde me erg goed. ik ben een koper die online allerlei informatie na zoekt en goed op de hoogte is van wat er te koop is. De verkoper reageerde daar positief op en deelde zijn kennis. dit maakte dat ik een goede overwogen keuze kon maken. ik kocht een mooie Lg tv voor een mooi prijsje...en ben erg tevreden. ik zou mijn vrienden dan ook Plattetv als Tv winkel aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-09-2017
Totaalbeoordeling:
Keurig en goed geholpen.
Na bij een 4-tal audio winkels mijn keuze bepaald op het Sonossysteem. Nadat uiteindelijk 2 winkels afgevallen waren, gekozen voor PlatteTV Breda. Dit op basis van de goede contacten met de verkoper en de prijsstelling (ik ben tenslotte een Hollander) en de verwachting dat PlatteTV over enkel jaren nog zal bestaan. Bijkomend voordeel is het (gratis) parkeren voor de voordeur dus geen gesjouw met zware dozen. Ook het ruilen van een een accessoire (miskoop van mij) was geen enkel probleem. Al met al: prettig en deskundig geholpen, goede service en scherpe prijsstelling.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-09-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelojk en goed service..
Winkel heeft een grote keuze van alle top merken. Advies is prima en zeer correct. Prijzen zijn vergelijkbaar met alle andere winkels dus keuze om bij plattetv een televisie aan te passen is het totaal plaatje. Fijne winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-09-2017
Totaalbeoordeling:
Beste deal met snelle levering.
De levering binnen 1 werkdag , inorde De prijs , inorde De service is goed , ik kreeg op elke vraag een vriendelijke en duidelijke respons Minpunt is wel dat je geen telefonisch contact kan maken met het service punt Ik ga hier in de toekomst nog producten kopen
Heeft deze review u geholpen?
 uit Ulicoten Geschreven op 26-09-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies met eenzelfde service.
Omdat we onze nieuwe tv strak tegen de muur wilden hebben we advies gevraagd over de mogelijkheden. De medewerkers in Breda hebben de mogelijkheden voorgehouden en uiteindelijk hebben we nu een prachtige Samsung QLED zonder kabels in het zicht en een Sonos soundbar eronder. Alles keurig geïnstalleerd door plattetv.nl. Wij hebben de service als heel prettig ervaren en kunnen het iedereen aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-09-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen.
Zeer deskundige uitleg in de winkel, en deskundige installatie door bezorger, ben zeer tevreden. Ook attent gemaakt op kabel (van Ziggo) die niet voldeed om 4K te transporteren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-09-2017
Totaalbeoordeling:
een goed service en duidelijke uitleg een super winkel.
ik kreeg een goed service en duidelijke uitleg echt een super winkel mooie tv gekocht met een zeer goede prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en deskundig personeel.
Was op zoek naar een nieuwe TV en surround installatie. Ik ben goed en deskundig geholpen de juiste keuzes te maken. Geweldige winkel en veel keuze
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-09-2017
Totaalbeoordeling:
leuk bedrijf met showroom.
Na wat zoeken op internet dit in verband met de beste prijs,ben ik bij Plattetv , terecht gekomen. Je wilt het produkt wat je in eerste instantie uitgekozen hebt ook wel echt zien. Geen probleem de Plattetv showroom was redelijk in de buurt, dus ben er heen gegaan. De verkoper bracht mij al rap op andere gedachten dit had te maken met beeldkwaliteit, uiteindelijk ben ik de deur uitgegaan met een ander toestel. Ik heb hem thuis geinstaleerd en een geweldig mooi beeld. De verkoper heeft uiteraard zijn best gedaan om een duurder toestel te verkopen maar de kwaliteit van het toestel is het waard.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-09-2017
Totaalbeoordeling:
goede service en uitleg.
ik kreeg de beste prijs voor mijn oude apparatuur en makkelijk te bestellen en af te halen in de winkel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-09-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke uitleg.
Filiaal Breda geweest. Uitstekende uitleg gekregen. Ze nemen alle tijd voor je en de prijs is super!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed inhoudelijk advies via de chat.
Via de chat werd ik gewezen op een beter toestel dan waar mijn eerste voorkeur naar uit ging. De medewerker heeft een mooie deal gemaakt op dit (uiteraard) duurdere toestel waardoor ik per saldo even duur uitkwam. De medewerker wist goed wat de technische verschillen waren tussen de toestellen dat ik een paar types door elkaar haalde.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, fijne website en top personeel.
Contact gehad met de klantenservice voor de zomeractie. Na wat aandringen een mooie deal kunnen maken. Verzending was gratis en zo geregeld. Tv is vervolgens op de afgesproken dag bezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-09-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle (re)actie en lage prijzen.
Snelle reactie van de klantenservice om artikelen te reserveren en klaar te leggen in het filiaal in Utrecht. Snelle afhandeling en professioneel advies. Aanrader
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-09-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer teverden.
Onze 1e tv hebben wij 10 jaar geleden gekocht bij platte tv Nijmegen . Nu konden wij deze inruilen voor een mooi bod en vervolgens zijn wij zeer tevreden in Breda met een nieuwe tv de winkel uitgelopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Voor mijn moeder haar verjaardag hadden wij het plan opgevat om een tv te kopen, model uitgezocht, maar helaas uitverkocht. Echter super geholpen met het zoeken naar een ander model, waarbij goed rekening werd gehouden met onze wensen en budget, zelfs nog super korting gekregen. Echt aan te bevelen om hier te shoppen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 24-09-2017
Totaalbeoordeling:
Kennis van zaken, vlot en fijn geholpen.
Ja, zoals boven al aangegeven heeft men kennis van zaken ,ook de helpdesk, en prettig geholpen. Ook bij telefonische afhandeling keurig teruggebeld.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
99
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |