Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 24-09-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect als altijd!.
Al onze apparatuur komt hier vandaan. Gewoon top service, vriendelijk personeel en altijd de beste prijs. Regelmatig goede acties en kortingen en ruimte voor onderhandeling. Wij hebben nog een aanschaf op de planning staan en die zal ook zeker weer hier vandaan komen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Prima korting, snelle service, goed aanbod en vlotte , uitstekende en plezierige montage door installateur A
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 24-09-2017
Totaalbeoordeling:
Pervecte service.
Een Denon CEOL gekocht in het filiaal te Doetinchem. Ik ben erg vakkundig en klantvriendelijk geholpen door verkoper Roel. Ik heb al meerdere TV's gekocht bij PlatteTV.nl en ik ben erg tevreden en als ik weer wat nodig heb kom ik zeker terug en zal PlatteTV aan vrienden en familie aanbevelen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting, leuke korting en tevreden naar huis.
Voor plattetv gekozen omdat we hier al eerder waren geweest. Fijne winkel. De verkopers zijn heel goed op de hoogte, goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-09-2017
Totaalbeoordeling:
supper goed geholpen zeer ervaren verkoper ronald.
ben zeer vriendelijk ontvangen en geholpen door ronald zeer ervaren en geen bla bla verhalen gewoon een top verkoper als ze allemaal zo zijn dat zal de nieuwe zaak top draaien en de nieuwe winkel ziet er top uit
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super medewerkers.
Natuurlijk heeft Plattetv een uitgebreid assortiment op voorraad en tegen concurrerende prijzen. Maar ze hebben meer dan dat: goeie inruilprijzen van je bestaande apparatuur, prima advies en een uitstekende installatie service. Ik ben al jaren klant van Foto Bouw (Platte tv) en nog nooit teleurgesteld. Bedankt Marc voor het advies en Onno voor de gesmeerde installatie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-09-2017
Totaalbeoordeling:
Klant is koning!.
Wij zochten een goede televisie en wilden onze "oude" inruilen. Nadat we een tweetal nieuwe tv's op internet hadden uitgezocht hebben we advies gevraagd bij Plattetv. Er werd snel en vriendelijk gereageerd en kregen zeer goed advies. Ook enkele bijkomende vragen werden snel en vakkundig beantwoord. Nadat we de Panasonic hadden besteld bleek dat het toestel 2 weken levertijd had. Na excuus is dit zeer klantvriendelijk behandeld en is de tv na twee ween ook keurig bezorgd door een vriendelijke en behulpzame medewerker. Top! en voor degene die nog moet bestellen raden wij plattetv zeer zeker aan!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Heb hier een tv gekocht met de 18 procent kortings actie. Tv stond niet bij de actie modellen. Maar bleek toch mee te kunnen doen met deze actie. Super dus. En een snelle levering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super.
Was eerst voor een andere tv gegeaan de medewerker deed mijn voor 30 euro een betere aanbod waar wij niet lang over na hoefte te denken geweldige uitleg raad iedeeen eerst daar te gaan kijken ze zijn gewoon de goedkoopste bedankt!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed TV vergelijken en prettig advies.
Leuk ontvangst. Verkoper lette goed op waar ik naar op zoek was. Gaf daar een passend advies en mogelijke alternatieven op. Goede uitleg en ook advies over het aansluiten op randapparatuur.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 23-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg voor goede keus te maken..
Goede bereidheid klantvriendelijk kreeg goede uitleg om een goede keus te maken. Prettig personeel. Service zijn in winkel dik in orde.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede verkoper.
De verkoper in Breda was zeer vriendelijk en netjes en had goede product kennis en was behulpzaam, super.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-09-2017
Totaalbeoordeling:
Netjes, behulpzaam en geduldig personeel..
Online op zoek geweest naar een nieuwe tv. Na een keuze te hebben gemaakt welke tv ik wilde kopen, via kieskeurig.nl naar prijsvergelijk en recencies gekeken. Goedkoopst bij een bedrijf zonder winkel/showroom, maar omdat ik de tv zelf wilde ophalen contact gezocht (via chat) met platttetv.nl. Hierbij ben ik direct met de deur in huis gevallen en gevraagd of zij de tv voor idem prijs konden aanbieden. In hun antwoord op mijn vraag werd onderbouwend verteld, met een link voor bewijs, waarom het bedrijf zonder winkel/showroom de tv voor betreffende prijs kon aanbieden. Plattetv.nl kon mij de tv voor 70 euro meer als de goedkoopste prijs op internet aanbieden. Hier kon ik mee leven en via de chat gevraagd waar ik de tv kon ophalen. De dame van de chat vertelde me dat ik in Arnhem terecht kon en heeft een reservering geplaatst. Om 16:45 uur op de openingsdag van de winkel in Arnhem aangekomen, keurig ontvangen en geduldig geholpen (tv door winkelpersoneel naar auto gebracht op aangewezen plek in parkeergarage). 18:00 uur tevreden tv kijkend op de bank. TOP!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Zaak met een supergoede service.
Heb een televisie gekocht voor een hele mooie prijs. Bleek toch dat de televisie ergens anders de volgende dag met een stuntprijs 200 euro goedkoper was. Was bij platte tv geen enkel probleem waarop ik van hen het verschil teruggestort kreeg op mijn rekening. Verder ben ik door hen ook prima behandeld. Zal de volgende keer zeker bij deze zaak terugkomen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon goed en snel.
Overzichtelijke website en goede keuzemenu's. Na de bestelling werd ik erg goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Extreem snel geleverd ook. Helemaal top deze service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Wederom zeer goed geholpen. Topzaak!.
Wederom goed advies gekregen en echt alle tijd kunnen nemen om de tv's uitgebreid te bedienen en testen, onder het genot van een kopje koffie. Dan koop je met een goed gevoel, zonder verrassingen achteraf. En je kunt na het maken van je keuze de tv direct meenemen. Superfijn! Ga zo door.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima communicatie, klantgericht..
Via de site werd ik goed geholpen via de ingebouwde Chat. Sony UHD TV besteld, volgende morgen al in huis. Tijdens het gehele proces werd ik goed op de hoogte gehouden met een duidelijk aangegeven bezorg tijdvak van drie uren. Ook achteraf nog even navragen of ik tevreden ben geeft aan dat men de klant belangrijk vind. Niet de aller goedkoopste shop uitgezocht maar ik ben gegaan voor het vertrouwen dat PlatteTV.nl naar mij toe uitstraalde. En met een beetje onderhandelen viel er ook nog wel wat te regelen. De site is wat rommelig, maar vooruit, dat vergeef ik ze. Zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima prijs en levering.
Concurrerende prijs en snelle reactie op vraag in mail en mogelijkheid dag van levering op eenvoudige wijze overeen te komen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch geholpen ..
Had van te voren al een tv uitgezocht via internet . een goedkoop en onbekend merk maar ben toch overtuigd om een andere kwalitatief betere te nemen n.l een LG .Mijn vrouw heeft een oogziekte ,dus gingen we voor een groter scherm(55inch)ze is er erg blij mee.Topie
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Zeer vriendelijk personeel, denken goed mee en hebben kennis van zaken. Hier kom ik zeker nog terug.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
100
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |